Klanten

Onderstaand vind je een greep uit de bedrijven waarbinnen ik mensen en teams heb geholpen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, team- en leiderschapsontwikkeling, gastvrijheidstraining of interimmanagement.

Wat zegt de klant over mij?

“Toen ons restaurant na 2 roerige coronajaren weer open kon zonder beperkingen, miste het team ervaring en routine. Onze vaste, ervaren medewerkers liepen op hun tenen om de zaak draaiende te houden, waardoor we geen tijd overhielden om onze nieuwe en jonge medewerkers te trainen en in te werken zoals we dat graag zouden willen. Ook voortgangsgesprekken konden niet worden gepland. Daarop hebben we contact gezocht met Hanneke, die al eerder trainingen verzorgde voor ons team.

Zij heeft ons volledig ontzorgd in het traject van trainen en gesprekken. Dit heeft enorm zijn vruchten afgeworpen en we zien (nog steeds) een enorme groei in ons team.

Bijkomend voordeel, dit gaat als een lopend vuurtje rond onder potentiële (jonge) werknemers, waardoor we nagenoeg geen personeelstekorten hebben. Ook komende jaren blijven wij graag gebruik maken van de service van Twyst!”

Niels Janse

SEC Eten & Drinken

“Hanneke is dé rechterhand die ik nodig had. Ze is ondernemend, sociaal, doortastend, toegankelijk, heeft veel kennis van uiteenlopende zaken en de gastvrijheid straalt elke dag van haar af. Als interim rechterhand van mij als directeur heeft ze in korte tijd veel kunnen bewerkstelligen en heeft het personeel Hanneke in hun harten gesloten. Ik ben heel dankbaar voor deze meer dan prettige samenwerking en ik kan haar dan ook van harte aanbevelen.”

Vicky den Bleker

Landgoed Bergvliet

“Hanneke is authentiek, open, kritisch, eerlijk en betrokken. Hannekes kracht zit in het praktisch vertalen van strategische inzichten, ze maakt het begrijpelijk en werkbaar. Zij staat vol energie en aanstekelijk enthousiasme voor de groep.”

Insights Benelux

“Hanneke is een echte specialist op gebied van hospitality. Haar mensenkennis, organisatie skills en horeca ervaring, combineert zij nu met haar expertise als Insights Discovery practitioner. In dat kader heeft zij voor mij een Insights profiel opgesteld en mij handige inzichten geboden, die mij dagelijks helpen in mijn persoonlijke ontwikkeling en in mijn omgang met mensen.
Horeca is mensenwerk en daarom is haar expertise ongelooflijk interessant voor horeca teams. Naast het geven van praktische gastvrijheidstraining, kan zij nog een level dieper gaan, door samen de verschillende persoonlijkheden en kwaliteiten binnen het team te onderzoeken. Met als resultaat een betere samenwerking en tevreden gasten.”

Verenice Vandewall

European Foodservice Partners

“We hadden een energieke, leuke en leerzame sessie over het thema gastvrijheid met Hanneke. Fijn dat je ons team hebt laten samenwerken en elkaar hebt laten inspireren. We hebben er zeker genoeg van opgestoken om ons serviceniveau weer een stapje hoger te krijgen! Je rol was prettig en faciliterend en je kan merken dat jij ervaring hebt in de branche. Super dat je deze ervaringen ook met ons hebt gedeeld.”

Maartje de Jong

ROOTS Inspiratielocatie

Klaar voor de volgende stap?

Laten we samen kijken hoe we jouw organisatie nog verder kunnen verbeteren.