Over mij

Ik ben Hanneke van der Westerlaken en ik woon al bijna mijn hele leven in het Brabantse Oisterwijk, inmiddels met mijn man en twee kinderen. Ik heb 3 grote passies: Zingen, Italië en gastvrijheid!

Na mijn opleiding aan de Hoge Hotelschool Maastricht heb ik gewerkt in verschillende horeca- en leisurebedrijven. Op de werkvloer en op kantoor, als (operationeel) leidinggevende, in HR en in marketing en communicatie. Ik ben zelfstandig ondernemer geweest, waarbij ik samen met een zakenpartner een casco pand heb verbouwd en heb laten uitgroeien tot het succesvolle horecabedrijf SEC eten & drinken in Oisterwijk. Als theatermanager was ik operationeel en financieel eindverantwoordelijk voor 2 Pathé-bioscopen. Omdat ik op alle niveaus en op verschillende afdelingen heb gewerkt, ken ik het klappen van de zweep en kan ik me makkelijk inleven in en aanpassen aan verschillende doelgroepen.

Ik heb jarenlange werkervaring op alle niveaus binnen verschillende gastvrijheids- en leisureorganisaties en ik ben zelfstandig ondernemer geweest. Hierdoor ben ik in staat om ook op alle niveaus te trainen.

“Gastvrijheid gaat over leiderschap”

Klaar voor de volgende stap?

Laten we samen kijken hoe we jouw organisatie nog verder kunnen verbeteren.