Mijn aanpak

Ik ben gecertificeerd NOBTRA Trainer en geaccrediteerd Insights Discovery practitioner. Deze kennis, gecombineerd met mijn jarenlange ervaring als (operationeel) leidinggevende, manager en als zelfstandig ondernemer zet ik nu in als trainer en coach. Mijn expertise ligt in de leisure- en hospitalitybranche, van horeca en theater tot zorginstelling. Ik ben in staat op alle niveaus te trainen.

Ik vind het belangrijk ervoor te zorgen dat mensen zich veilig voelen binnen een team en binnen de organisatie. Ik geloof dat je, door het creëren van vertrouwen en een open cultuur, de verschillende lagen van de organisatie met elkaar verbindt, waardoor mensen hun talenten volledig kunnen benutten en zich kunnen blijven ontwikkelen. Dit zorgt niet alleen voor meer werkplezier, maar ook voor een succesvollere organisatie. Door de mensen in organisaties beter te maken, maak je de organisaties beter.

Mijn trainingen zijn altijd maatwerk. In een persoonlijk gesprek bepalen we samen wat de hulpvraag is. Aan de hand daarvan maak ik een plan voor een training. Ik zorg altijd voor een energieke sessie waarbij verschillende werkvormen worden gehanteerd.

Het geeft mij energie als ik mensen of een team kan laten groeien. Dat kan door van alles zijn; het verbeteren van de samenwerking, effectievere communicatie of het (gezamenlijk) bepalen en behalen van doelen. Ik help leiders om hun teams vertrouwen te geven, zodat het team zelf problemen kan oplossen en verantwoordelijkheid durft te nemen, en ik help de teams om zich vertrouwd te voelen, zodat ze dit voor elkaar krijgen en meer zelforganiserend worden.

Waar kan ik mee helpen?

  • Gastvrijheidstraining  
  • Teamontwikkeling om o.a. communicatie, effectiviteit en samenwerking te verbeteren
  • Advies voor optimaliseren van de dagelijkse operatie en operationele bedrijfsprocessen
  • 1-op-1 coaching
  • Interim operationeel management

Daarnaast ben ik als associate partner aangesloten bij Perpetuum Organisatieontwikkeling en maak ik onderdeel uit van Hospitality Consultancy, verbonden aan de Hoge Hotelschool Maastricht.